Docenten

Docent Gerrit Lebbink

< Terug

Gerrit studeerde Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij heeft ervaren dat het succes van organisaties in hoge mate wordt bepaald door de wijze waarop mens en techniek in organisaties kunnen anticiperen en reageren op kansen en bedreigingen.
 
Gerrit is een ervaren projectmanager, kan projectdoelen binnen de gestelde kaders realiseren, zowel vanuit de rol van eindverantwoordelijke lijnmanager als die van projectmanager. Creëert een koers, betrokkenheid, veranderingsdraagvlak en vertrouwen.
 
Weet wat het betekent als "de verkoop” door gaat tijdens "de verbouwing”, en is gewend om in crisissituaties te werken. 
 
"Voor alles is een oplossing” 
Het is een uitdaging om schijnbaar onoplosbare problemen toch tot een goed einde te brengen en ervan te leren voor de toekomst.
 
"Informatie en ervaring delen, daar wordt iedereen beter van"
Het is een voorrecht praktijkervaring te verwerken in (branchegerichte) onderwijsprogramma’s op het gebied van het managen van organisaties Van idee tot realisatie, van marketing tot operatie, van HRM tot financiën, van beheersing tot verandering.
 
Sinds 2004 is hij al actief voor Hibin Opleidingen als docent en ontwikkelaar bij diverse logistieke-, projectmatige- en managementopleidingen.