Cursus

Basiskennis Gereedschappen (E-learning)

Beschikbaar vanaf voorjaar 2022

Medewerkers die werkzaam zijn in een bouwmaterialenhandel waar ook gereedschappen worden verkocht, hebben basiskennis nodig om de klant goed te kunnen helpen. Het kan gaan om medewerkers die pas werkzaam zijn in de bouwmaterialenhandel en die basiskennis moeten opdoen, maar de opleiding kan ook interessant zijn voor specialistische medewerkers die zich meer willen verbreden. De opleiding Basiskennis Gereedschappen is via de digitale leeromgeving van Hibin Opleidingen te volgen. Dus leren in je eigen tempo, zonder klassikale bijeenkomsten èn zonder reistijd!

Inhoud
In de module Basiskennis Gereedschappen maakt de deelnemer kennis met het assortiment van gereedschappen. De opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Handgereedschappen
  2. Elektrisch gereedschap
  3. Veiligheid
  4. Diversen

Alle hoofdstukken worden afgesloten met oefenvragen waarmee beoordeeld kan worden of de behandelde stof voldoende is eigen gemaakt en verwerkt.

Bestemd voor
Verkopers in de bouwtoelevering / bouwmaterialengroothandel

Voorkennis
Je hebt bij voorkeur de opleiding Basiskennis Bouwmaterialen en Basiskennis IJzerwaren gevolgd.

Vooropleiding
Basiskennis Bouwmaterialen (E-learning)
Basiskennis IJzerwaren (E-learning)

Werkwijze
Basiskennis Gereedschappen is een E-learning module. Dit betekent dat je de module volgt in de online leeromgeving van Hibin. Je krijgt toegang na aanmelding. Als je de module met positief resultaat afrondt, kun je je certificaat downloaden.

Resultaat
Na het volgen van de E-learning module Basiskennis Gereedschappen heeft de deelnemer basiskennis van het assortiment van gereedschappen dat in de bouwmaterialen – of ijzerwarenshop aanwezig is en kan deze eenvoudige vragen van een klant beantwoorden.

Bekijk ook:

Duur
Je hebt 2 maanden de tijd om de module af te ronden.

Startdatum
Kan op elk moment starten.

Investering
Cursusprijs: € 150,-
Hibin-leden: € 75,-.

direct starten
Soort