Cursus

Basiskennis Ijzerwaren (E-learning)

Medewerkers die werkzaam zijn in een bouwmaterialenhandel waar ook ijzerwaren worden verkocht, hebben basiskennis van deze materialen nodig om de klant goed te kunnen helpen. Het kan gaan om medewerkers die pas werkzaam zijn in de bouwmaterialenhandel en die basiskennis moeten opdoen, maar de opleiding kan ook interessant zijn voor specialistische medewerkers die zich meer willen verbreden. De opleiding Basiskennis IJzerwaren is via de digitale leeromgeving van Hibin Opleidingen te volgen. Dus leren in je eigen tempo, zonder klassikale bijeenkomsten èn zonder reistijd!

Inhoud
De module bestaat uit 5 onderdelen.

  1. Hang – en sluitwerk
  2. Bevestigingen
  3. Installatiematerialen
  4. Chemische Bouwproducten
  5. IJzerwaren Diversen

Bestemd voor
(Startende) Verkoopmedewerkers Bouwshop, Binnen - en Buitendienst

Voorkennis
Om deze module te kunnen volgen is basiskennis van bouwmaterialen een pré.

Vooropleiding
Basiskennis Afbouwmaterialen (E-learning)
Basiskennis Bouwmaterialen (E-learning)

Werkwijze
Basiskennis IJzerwaren is een E-learning module. Dit betekent dat je de module volgt in de online leeromgeving van Hibin. Je krijgt toegang na aanmelding. Als je de module met positief resultaat afrondt, kun je je certificaat downloaden.

Resultaat
Na het volgen van de E-learning module Basiskennis IJzerwaren heeft de deelnemer basiskennis van het ijzerwaren assortiment dat in de bouwmaterialen – of ijzerwarenshop aanwezig is en kan deze eenvoudige vragen van een klant beantwoorden.

Bekijk ook:

Duur
Je krijgt 2 maanden toegang tot de online leeromgeving.

Startdatum
Kan op elk moment starten.

Investering
Cursusprijs: € 150,-
Hibin-leden: € 75,-

direct starten
Soort