Cursus

Basiskennis Leidinggeven (E-learning)

Als (aankomend) leidinggevende in de bouwmaterialenhandel is het van belang de basiskennis van leidinggeven te beheersen. Als leidinggevende ben je namelijk dagelijks bezig met leidinggeven, aangezien je continu contact hebt met je medewerkers. Wat is dan als leidinggevende wel en wat is niet jouw taak en welke vaardigheden en competenties heb je hiervoor nodig? Allemaal vragen die je beantwoord krijgt in de e-learning opleiding Basiskennis leidinggeven. Bij Basiskennis leidinggeven worden in de digitale leeromgeving van Hibin Opleidingen 5 inhoudelijke e-learning modules beschikbaar gesteld die gezamenlijk de basis vormen van leidinggeven voor medewerkers in de bouwmaterialenhandel. Dus leren in je eigen tempo, zonder klassikale bijeenkomsten èn zonder reistijd!

Inhoud
Basiskennis leidinggeven bestaat uit 5 inhoudelijke modulen, te weten:

  • Kennismaking met leidinggeven
  • Doelen stellen
  • Motiveren
  • Controleren en beoordelen
  • Stijlen hanteren

Bestemd voor
Basiskennis leidinggeven is met name bedoeld voor (aankomend) leidinggevenden in de bouwmaterialenhandel (bouwtoelevering).

Werkwijze
Basiskennis leidinggeven bestaat uit 5 inhoudelijke e-learning modules. Deze e-learning modules worden in het Hibin Leerplein, de digitale leeromgeving van Hibin Opleidingen, beschikbaar gesteld. Iedere module bestaat uit één of meer hoofdstukken met daarin theorie over het onderwerp en opdrachten. De theorie bestaat uit een praktisch boekje, diverse bijlagen en websites. De opdrachten helpen je bij het verwerken van de theorie en uiteindelijk bij het maken van de eindtoets. Daarnaast zorgen de opdrachten ervoor dat je de kennis die je opdoet vanuit de theorie toe kunt passen in de praktijk.

Basiskennis leidinggeven sluit je af met een zelfanalyse met betrekking tot je vaardigheden van leidinggeven. Daarnaast maak je een eindtoets van 20 meerkeuzevragen. Deze eindtoets is verplicht en op basis van de score op deze eindtoets wordt een certificaat afgegeven.

Resultaat
Na afloop van Basiskennis leidinggeven heb je, op basis van een gedegen theoretische achtergrond, inzicht in de belangrijkste taken en vaardigheden die je als leidinggevende moet beheersen. Daarnaast heb je inzicht gekregen in de competenties die je moet beheersen.

Bekijk ook:

Duur
Je krijgt 4 maanden toegang tot de online leeromgeving.

Startdatum
Kan op elk moment starten.

Investering
Cursusprijs € 275,- 
Hibin-leden € 175,-

direct starten
Soort