Cursus

Basiskennis Verkoop (E-learning)

Als (beginnend) verkoper in de bouwmaterialenhandel is het van belang de basiskennis van verkopen te beheersen. Je hebt immers continu contact met klanten. Het gaat erom dat je deze klanten zo goed mogelijk te woord staat en kan adviseren, zowel aan de balie als online op bijvoorbeeld social media. Medewerkers kunnen nu basiskennis opdoen van verkoop door middel van een e-learning opleiding. Bij Basiskennis Verkoop worden in de digitale leeromgeving van Hibin Opleidingen 5 inhoudelijke e-learning modules beschikbaar gesteld die gezamenlijk de basis vormen van de verkoopkennis voor medewerkers in de bouwmaterialenhandel. Dus leren in je eigen tempo, zonder klassikale bijeenkomsten èn zonder reistijd!

Inhoud
Basiskennis Verkoop bestaat uit 5 inhoudelijke modulen, te weten:

  1. Kennismaking met verkoop
  2. Het verkoopgesprek
  3. Gedragsstijlen en verkoop
  4. Unique selling points
  5. Social media en verkoop

Bestemd voor
Basiskennis Verkoop is met name bedoeld voor (beginnend) commercieel personeel in de bouwmaterialenhandel (bouwtoelevering).

Werkwijze
Basiskennis Verkoop bestaat uit 5 inhoudelijke e-learning modules. Deze e-learning modules worden in de digitale leeromgeving van Hibin Opleidingen beschikbaar gesteld. Iedere module bestaat uit één of meer hoofdstukken met daarin theorie over het onderwerp en opdrachten. De theorie bestaat uit een praktisch boekje over sales, diverse bijlagen en websites. De opdrachten zijn facultatief. De opdrachten helpen je bij het verwerken van de theorie en uiteindelijk bij het maken van de eindtoets. Daarnaast zorgen de opdrachten ervoor dat je de kennis die je opdoet vanuit de theorie toe kunt passen in de praktijk.

Basiskennis Verkoop sluit je af met een eindtoets van 15 meerkeuzevragen. Deze eindtoets is verplicht en op basis van de score op deze eindtoets wordt een certificaat afgegeven.

Resultaat
Na afloop van Basiskennis Verkoop heb je, op basis van een gedegen theoretische achtergrond, inzicht in de belangrijkste aspecten van verkoop. Je hebt, naast kennis van het verkoopproces en het verkoopgesprek, ook inzicht gekregen in hoe je je bedrijf moet presenteren aan de klant.

Bekijk ook:

Duur
Je krijgt 4 maanden toegang tot de online leeromgeving.

Startdatum
Kan op elk moment starten.

Investering
Cursusprijs € 275,- 
Hibin-leden € 175,-

direct starten
Soort