Hibin ZorgPortaal: nieuwe VerzekeringsInzicht App!
27.03.2024 / Werkgeverschap,

Nieuwsbericht

Hibin ZorgPortaal: nieuwe VerzekeringsInzicht App!

Hibin ZorgPortaal maakt gebruik van VerzekeringsInzicht. VerzekeringsInzicht is een modern platform en binnen een eigen omgeving vind je hier op één plaats de lopende inkomensverzekeringen, documenten, verzuimcijfers, brieven en polisbladen. Het is ook de plek om ziek- en herstelmeldingen door te geven.

Om ziek- en herstelmeldingen makkelijker en sneller door te geven is hiervoor nu ook een app beschikbaar.

 

Met deze app kun je onder andere:

  • Medewerker(s) ziekmelden
  • Medewerkers(s) herstel melden
  • Medewerker(s) toevoegen
  • Verzuim meldingen inzien

De app heet VerzekeringsInzicht en is makkelijk te downloaden op je telefoon uit de Google Play Store of de App Store. Meer weten over deze App? Klik hier!


Verificatiecode ontvangen via sms?
Je ontvangt een verificatiecode via een e-mail. Maar het is ook mogelijk om de verificatiecode te ontvangen via sms. Dit kun je gemakkelijk aanpassen in VerzekeringsInzicht. Log hiervoor eenmalig in VerzekeringsInzicht op een computer. Ga vervolgens naar de instellingen van je account en voeg daar jouw 06-nummer toe. Je kunt bij de eerstvolgende keer dat je inlogt op de knop ‘’Verstuur code met sms’’ klikken.

Begin vandaag! Download de VerzekeringsInzicht App. Het helpt je om makkelijker en sneller met VerzekeringsInzicht te werken. We vinden het fijn om te horen wat je van de app vindt. Met jouw hulp maken we alles beter en makkelijker.

Vragen of wil je laten weten wat je van de app vindt?

Neem dan contact met ons op. Het telefoonnummer is 070-301 1686. Of stuur een e-mail naar info@hibinpz.nl. Wij helpen je graag verder.

 

Zoek je naar de App in een van de Stores? Het kan zijn dat je even moet scrollen voorbij de bekende apps tot. Of klik hier!