** Hibin Jaarcongres 1 juni 2023 ** 01 jun 2023

Agendapunt

** Hibin Jaarcongres 1 juni 2023 **

Duurzaam bouwen: van bewustwording naar business

Op donderdagmiddag 1 juni 2023 organiseert Hibin het jaarcongres voor de bouwgroothandel en aangesloten bouwmaterialenproducenten. Het congres vindt plaats op de inspirende locatie DUS – De Utrechtse Stadsvrijheid (goed bereikbaar vanaf de A2). Op dit moment zijn we druk bezig het programma voor deze dag vorm te geven. Daarover binnenkort meer.

Voor wie?
Van harte nodigen we alle directies, managers, toekomstig bedrijfsopvolgers en young talent van Hibin-lid bedrijven uit. Deze uitnodiging geldt uiteraard ook voor de Hibin buitengewone leden (leveranciers van bouwmaterialen). Partners en belangstellenden uit het netwerk in de bouw zijn ook van harte welkom. Deelname is gratis.

** Aanmelden **


Nog geen lid maar wel interesse? Neem contact op via info@hibin.nl.

Alv start vóór het middagprogramma
Nog voor de lunch starten we met de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Deze vergadering is uitsluitend bedoeld voor aangesloten Hibin leden. De vergadering duurt doorgaans 60 minuten, gevolgd met een lunch om daarna door te gaan met het middagprogramma. Alle Hibin leden ontvangen daarvoor ook binnenkort een persoonlijke uitnodiging.
Aanmelden voor de alv kan via deze link.


We hopen je op 1 juni 2023 in Utrecht te mogen ontmoeten.

Zet eenvoudig in je agenda:

Outlook Google

 

** Hibin Jaarcongres 1 juni 2023 **
Wanneer: 01 juni 2023
Tijd: 12.00 - 17.00 uur
Waar: DUS, Sophialaan 1, Utrecht