Webinar: Digitale standaarden en de bouwtoelevering 28 mei 2024

Agendapunt

Webinar: Digitale standaarden en de bouwtoelevering

Digitalisering maakt het werk makkelijker, ook in de bouwtoelevering. Termen als XML-bestanden, BIM, ETIM, DICO en andere afkortingen maken het echter minder overzichtelijk. Om die reden organiseert Hibin het webinar Digitale Standaarden in de Bouwtoelevering. Na afloop snap je het helemaal!

Standaardisatie en digitalisering van productdata verbetert de communicatie tussen fabrikanten, groothandels, en bouwbedrijven en leidt tot de juiste informatie, op het juiste moment op de juiste plaats. ETIM zet alle producteigenschappen gestandaardiseerd op een rij en DICO helpt om geselecteerde producteigenschappen uniform uit te wisselen. Dit bevordert efficiënte order- en offertetrajecten, MKI-berekeningen, facturering en voorraadbeheer, maar ook het succesvol inrichten van een webshop.

Het webinar Digitale Standaarden biedt een praktisch overzicht van de digitalisering in de bouwkolom, met speciale aandacht voor ETIM en DICO als meest relevante toepassingen voor de bouwtoelevering. Spreker is Rob Noordberger van Ketenstandaard. Er is voldoende ruimte voor vragen.

Dit webinar is een gezamenlijk initiatief van Hibin en Ketenstandaard.

Wanneer
Op 28 mei, 15.00-16.30 uur, via Teams.

Aanmelden
Inschrijving per mail aan h.busio@hibin.nl.
Deelname is gratis.

Webinar: Digitale standaarden en de bouwtoelevering
Wanneer: 28 mei 2024
Tijd: 15.00 - 16.30 uur
Waar: Online