ILS Configurator wint Cobouw Digitalisering Award 2023
28.11.2023 / Digitalisering,

Nieuwsbericht

ILS Configurator wint Cobouw Digitalisering Award 2023

De ILS Configurator is bekroond met de Cobouw Digitalisering Award 2023. Deze prijs is toegekend aan het team van de ILS Configurator, als erkenning voor hun inspanningen en de bijdrage van alle 130 professionals die hebben meegewerkt aan de ontwikkeling. Het mooie aan deze tool is dat er al veel gebruik van wordt gemaakt, namelijk ruim 1.200 gebruikers. De tool is ontworpen om de digitale samenwerking tussen projectpartners te verbeteren, ongeacht hun ervaringsniveau.

De jury van de Digitalisering Award prees unaniem de ILS Configurator voor de innovatieve aanpak in het oplossen van een veelvoorkomend probleem in digitale bouwprojecten: het centraal en eenduidig delen van informatie. De jury merkte op dat de ILS Configurator digitalisering toegankelijk maakt voor een grote groep in de keten.

De initiatiefnemers, Jeffrey Truijens en Niels Groot, zijn voornemens om de ontwikkeling van de ILS Configurator voort te zetten, met het doel deze volledig te integreren in de digitale workflow van bouwprojecten. Meer informatie over de functionaliteit van de ILS Configurator is beschikbaar via deze link.

Lees hier meer over de uitreiking