Nieuw lid: Isolatiehandel Van den Berg B.V.
27.02.2024 / Branche-ontwikkeling,

Nieuwsbericht

Nieuw lid: Isolatiehandel Van den Berg B.V.

We zijn verheugd te melden dat Isolatiehandel Van den Berg B.V.; ook bekend van de webshop isolatiehandel.nl lid is geworden van de branchevereniging Hibin. Zoals de naam al verklapt is de groothandel gespecialiseerd in de handel van isolatiematerialen.

Isolatiehandel Van den Berg B.V.
“We zijn al ruim 27 jaar actief in de bouwmaterialenhandel, met name in dak-, wand-, vloer-, spouw- en kelderisolatie. De Isolatiehandel begon klein en is een begrip in de regio Noord-Nederland, maar inmiddels bedienen we onze klanten door héél Nederland. Onze eigen merknaam “Beriso” is een goed voorbeeld van de mogelijkheden die wij bieden in maatwerk waarbij er voor ieder vraagstuk een oplossing is. Ons specialistisch en technisch opgeleid team staat altijd klaar en door ruime voorraad en korte levertijden spelen we snel in op de wensen van onze klanten. Duurzaam ondernemen is een belangrijke pijler in onze bedrijfsvoering en de focus op biobased isolatiemateriaal en circulariteit zijn een goed voorbeeld hiervan.   

Als bouwmaterialenhandel willen we graag de isolatiebranche verder vormgeven. Denk bijvoorbeeld aan de belangrijke thema(groepen) digitalisering, duurzaam bouwen en logistiek. Onze ontwikkeling en productie van nieuwe (prefab) isolatieproducten zal de komende jaren een belangrijk item zijn voor de gehele bouw.  

Lid worden van de branchevereniging Hibin was dan ook een logische keuze”, aldus Martin Wijma - directeur.

Adres: Ljouwerterdyk 3, 9073 LP te Marrum

Bekijk de website