Regio Noord/Oost opgelet: deze opleidingen starten weer!
28.11.2023 / Professionaliseren, Werken in de bouwmaterialenhandel,

Nieuwsbericht

Regio Noord/Oost opgelet: deze opleidingen starten weer!

Op 16 januari 2024 start de opleiding ‘CTB 1 Bouwen en Bouwmaterialen C’ voor mensen uit de regio Noord/Oost. Op veler verzoek hebben we de opleiding zo gepland om bedrijven en deelnemers uit Noord en Oost Nederland van dienst te zijn. Deze opleiding wordt gegeven op de locatie BCN in Zwolle en er zijn nog 6 plaatsen beschikbaar. Meer informatie / inschrijven via deze link.

In het kort: CTB 1 Bouwen en Bouwmaterialen C
Bouwkunde en productkennis voor binnen - en buitendienst. Het vakmanschap in de bouwmaterialen bestaat zeker voor de helft uit kennis van bouwen en bouwmaterialen. Op het niveau van de binnen- en de buitendienst moet je immers echt weten waar je over praat om gesprekspartner en adviseur van de aannemer, architect en projectontwikkelaar te zijn.

Op 20 maart 2024 start de opleiding ‘Bouwen en Bouwmaterialen A’ voor Noord/Oost Nederland. De opleiding wordt gegeven op de locatie Weidevol, nabij Zwartsluis. Voor deze opleiding zijn er 8 plaatsen beschikbaar. Meer informatie / inschrijven via deze link.

In het kort: Bouwen en Bouwmaterialen A
Een basis vakopleiding voor verkoop met vakmanschap in de bouwmaterialenhandel. Het verkopen van bouwmaterialen vraagt om vakkennis, communicatieve vaardigheden en een klantgerichte, commerciële instelling. Als (nieuwe) kracht in magazijn of verkoopafdeling heb je behoefte aan basiskennis van het bouwproces.