SIG Benelux opnieuw lid van branchevereniging Hibin!
05.06.2024 / Netwerk Bouwtoelevering, Branche-ontwikkeling,

Nieuwsbericht

SIG Benelux opnieuw lid van branchevereniging Hibin!

We zijn verheugd aan te kondigen dat SIG Benelux opnieuw lid is geworden van branchevereniging Hibin. Hun hernieuwde lidmaatschap versterkt onze gezamenlijke inzet voor vooruitgang en samenwerking in de bouwmaterialenbranche.

SIG zet in op duurzaam partnerschap
‘SIG is als b-to-b groothandel specialist in afbouwmaterialen en technische isolatie. Wij zetten al onze expertise en ervaring in voor een duurzaam partnerschap met onze klanten en leveranciers. Of het nu gaat om ons assortiment, service, slimme logistieke oplossingen of het delen van kennis. Wij zien kennisdelen veel breder dan alleen het geven van advies. We zien het als onze taak om onze klanten -samen met onze leveranciers- op de hoogte te houden van ontwikkelingen in de markt. Maar ook om als partner mee te denken over bedrijfsprocessen en de uitdagingen waarmee onze klanten dagelijks te maken hebben. Vanuit deze gedachte is het niet meer dan logisch dat wij als volwaardig partner en lid graag meepraten met de HIBIN als het gaat over de toekomst.’ Bert de Ru, managing director SIG Benelux

Bekijk de bijdrage van SIG Benelux

Hibin lidmaatschap
Hibin behartigt de belangen van handelaren in onze branche. Via het Hibin-lidmaatschap kun je jouw invloed uitoefenen op arbeidsvoorwaarden en de cao. Daarnaast hebben leden toegang tot kennis en innovaties via onze brede opleidingsmogelijkheden, themabijeenkomsten, webinars en digitale informatie. Daarnaast biedt Hibin ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, financiën, en netwerkuitbreiding.