Vakbonden aan het woord over Duurzame Inzetbaarheid (VIDEO)
09.04.2024 / Professionaliseren, Werkgeverschap, Werken in de bouwmaterialenhandel,

Nieuwsbericht

Vakbonden aan het woord over Duurzame Inzetbaarheid (VIDEO)

We hebben de vakbonden FNV, CNV en De Unie bereid gevonden om hun visie en inzichten op het thema duurzame inzetbaarheid in een video toe te lichten. Dit ter bevordering van het subsidieprogramma duurzame inzetbaarheid ‘Hoe Handel Jij’; ook bekend onder de naam ‘MDIEU’.

De bonden benadrukken het cruciale belang van werkplezier en een gezonde werkomgeving, waar werknemers zich voortdurend kunnen ontwikkelen en gemotiveerd richting hun pensioen kunnen werken. Vooral de rol van leidinggevenden wordt belicht; zij zijn de sleutel tot het herkennen van talenten en het stimuleren van medewerkers om zich verder te ontwikkelen en uit te dagen.

Deze video nodigt uit om na te denken over een actieve benadering van de loopbaan van werknemers en het welzijn op de werkvloer. Daarnaast wordt het belang van een goede dialoog en het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen toekomst benadrukt.

Bekijk de video

Bekijk ook de hele videoreeks

Is jouw organisatie al actief bezig met DI-activiteiten en/of het indienen van subsidiabele activiteiten? Het is eenvoudiger dan je denkt! Meer over het subsidieprogramma Hoe Handel Jij.

Als organisatie kun je ook eerst starten met een duurzame inzetbaarheid organisatiescan.
Voor vragen en hulp bij indienen, mail dan naar hoehandeljij@hibin.nl.