Personeelsontwikkeling

Inwerkprogramma

Inwerkprogramma: investeren in nieuwe medewerkers
Het is belangrijk om te investeren in nieuwe medewerkers. Het boeien en binden van nieuwe medewerkers begint op dag één. Onderzoek heeft aangetoond dat medewerkers die het eerste jaar goed afronden, opvallend vaker in de bouwmaterialenbranche blijven werken. En natuurlijk is een goed ingewerkte nieuwe medewerker sneller in staat om optimaal mee te draaien binnen het bedrijf.

Om het vaak arbeidsintensieve proces van introduceren en inwerken te vergemakkelijken en optimaliseren ontwikkelde Hibin een speciaal inwerkprogramma: ‘Welkom in de bouwmaterialenhandel’. Aan de hand hiervan zorgt de begeleider binnen het bedrijf dat nieuwe medewerkers in korte tijd de mensen, werkprocessen, producten en diensten, klanten en leveranciers en interne afspraken leren kennen. Er zijn twee versies ontwikkeld: een voor de werkgever en een voor de werknemer.

Bedrijven kunnen deze documenten geheel aanpassen aan de omstandigheden binnen hun eigen organisatie. De inwerkprogramma’s zijn op te vragen door een mail naar Hibin te sturen of te bellen met telefoonnummer (088) 442 46 00.