Gratis Vouchers

Opleidingsvouchers voor nieuwkomers in de branche
Ook in 2024 stellen Hibin en de Commissie Vakopleidingen 200 gratis opleidingsvouchers beschikbaar voor nieuwkomers in de branche. Dit verlaagt de drempel om nieuwe medewerkers direct een opleiding aan te bieden en draagt bij aan een optimale inzetbaarheid. Daarnaast laat de branche hiermee zien dat zij waarde hecht aan een leven lang leren, zelfs vanaf de eerste werkdag. Alleen nieuwe medewerkers van Hibin-leden kunnen gebruik maken van dit aanbod.

De vouchers hebben een waarde van € 175,- en zijn geldig voor drie online opleidingen die aansluiten bij de praktijk van de meeste startende medewerkers. Het aanbod geldt zolang de voorraad strekt of tot uiterlijk 31 december 2024.

Zelf aanmelden en plannen
De opleidingen nemen circa 20 tot 40 studie-uren in beslag, afhankelijk van vooropleiding en ervaring. Een medewerker kan maximaal vier maanden over de opleiding doen en kan naar eigen inzicht de studie-uren inplannen. Aanmelden kan via onderstaande links.

De vouchers (één per persoon) zijn geldig voor deelname aan één van deze drie basisopleidingen:

Voor inschrijving klik je op de opleiding van je keuze en vervolgens voor de optie ‘voucher’. Het wijst zich vanzelf.

De spelregels
Betreffende medewerker dient max. 18 maanden in dienst te zijn. Het aanbod is gratis maar niet vrijblijvend. De Commissie Vakopleidingen stelt de vouchers beschikbaar vanuit algemene middelen en wil zoveel mogelijk nieuwkomers de kans geven. Wie zich aanmeldt en er geen gebruik van maakt, ontneemt een ander de kans. Daarom is afgesproken dat voor cursisten die niet zijn gestart of de opleiding niet hebben afgerond binnen de gestelde periode, alsnog kosten (€ 175,-) in rekening worden gebracht.

Heb je vragen? Mail Hans Busio via h.busio@hibin.nl